Corbeel online

Corbeel online bestaat uit twee krachtige instrumenten waarmee wij efficiënter met onze klanten kunnen communiceren en samenwerken.

U logt in op de klantenportal met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Zo krijgt u toegang tot uw eigen online beveiligde dossier voor goedkeuren aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, loonbelasting en omzetbelasting. ook kunt u hier andere documenten raadplegen die wij voor u in de portal plaatsen. Ook u kunt documenten voor ons in de portal plaatsen, zodat wij onze werkzaamheden kunnen verrichten. Met de gratis app kunt u via smartphone of tablet overal uw gegevens raadplegen en aangiften goedkeuren. Uiteraard eveneens in een beveiligde omgeving.

Bekijk ons introductiefilmpje over de klantenportal (uw online dossier)

 


Uw financiële administratie wordt continue bijgehouden door middel van online boekhouden (YUKI). We werken met een modern en gebruikvriendelijk boekhoudpakket in een beveiligde omgeving. Zelf kunt u ook inloggen om uw archief en resultaten te raadplegen. Ook vragen en aandachtspunten kunt u inzien en beantwoorden.

Kortom:  door een goede samenwerking tussen u en ons heeft u altijd up to date informatie voorhanden. Wij bespreken graag de mogelijkheden.


Gemakkelijk en veilig

Jazeker. Zowel de portal als het online boekhouden zijn uitermate gebruikersvriendelijk. Onze medewerkers werken dagelijks met deze applicaties en kunnen u dan ook altijd helpen. Wij zorgen voor de programmatuur, de back-ups en de laatste updates. Dus daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. U logt simpelweg in en werkt altijd met de laatste versie. We werken in beveiligde omgevingen, waarbij onze ICT-leveranciers de beveiliging en de goede werking dagelijks monitoren. Dat geeft een gerust gevoel.

Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier invullen, waarna wij contact met u opnemen.