Ons kantoor

Aangenaam ... wij zijn Corbeel accountants & adviseurs, dé partner voor iedere MKB-ondernemer. Wij zijn een full service accountantskantoor met oprechte aandacht voor onze klanten. Ondernemers met raad en daad bijstaan op een proactieve manier, een partner in business zijn: hiermee zijn wij met acht enthousiaste medewerkers vanuit Harmelen dagelijks bezig. Samen met u maken we uw onderneming tot een succes! 

Proactief – competent – aandacht – meedenken –betrokkenheid – beschikbaar – empathie – adviserend – ontzorgen – toegevoegde waarde: dat zijn de belangrijkste kernwoorden als het gaat om onze dienstverlening.

Op wie wij ons richten

Onze klanten zijn vooral MKB'ers. Van aannemer tot zzp'er. We voorzien onze klanten uiteraard van de cijfers van gisteren - maar we staan ook naast de ondernemer en gaan actief aan de slag met vandaag en morgen. Denk hierbij aan het maken van prognoses, het volgen van ontwikkelingen in de branche en in wet-en regelgeving, sparring partner zijn enzovoort. 

Naast de dienstverlening die u van een accountantskantoor mag verwachten zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsopvolging, bedrijfsovernames, bedrijfswaarderingen en due diligence-onderzoeken. Daarnaast is financiële en estate-(nalatenschaps)planning een belangrijke specialisatie van ons. Binnen ons kantoor houden Monique, Sandra en John zich hiermee bezig.

Ons marktgebied 

De meeste van onze klanten zijn gevestigd in de provincie Utrecht. Maar we bedienen klanten uit alle windstreken. Dus ons marktgebied? Heel Nederland! Door veel communicatie langs de elektronische snelweg met dossiers in de beveiligde portal en via online boekhouden kunnen we veel achter de computer, tablet en smartphone doen. Uiteraard zijn fysieke contactmomenten heel belangrijk. De wereld is klein en de reisuren naar onze klanten brengen wij niet in rekening.

Wij staan voor kwaliteit 

Kwaliteit is geen vrijblijvende zaak. Kwaliteitsverbetering is een continu proces. Wij gaan daarmee door. Dat blijkt hieruit: 

  • In de afgelopen jaren zijn wij twee keer getoetst op onze kwaliteit door de Raad van Toezicht van onze beroepsorganisatie voor accountants (NBA)
    Beide keren was het predicaat: Voldoet op alle onderdelen!
  • Hoog opleidingsniveau medewerkers, accountants, financieel planners, fiscalisten, payrol professional.
  • Permanente educatie. Kennis bijhouden en nieuwe ontwikkelingen eigen maken.
  • Aangesloten bij vele beroepsorganisaties.