Administratieve dienstverlening


Voor ondernemers, verenigingen en stichtingen verzorgen wij de financiële administratie. Zo doen wij dat:

  • Verzorgen van de administratie
  • Inrichten doelmatige administraties
  • Beoordelen op doelmatigheid en functioneren
  • Verzorgen periodieke BTW aangifte
  • Tussentijdse rapportages

Tussentijdse rapportages

Ondernemers scherp houden betekent voor ons dat wij ook de vinger aan de pols houden bij de doelmatige ingerichte financiële administratie. Dit doen wij door het maken van tussentijdse rapportages. Met deze rapportages ziet u in één oogopslag hoe de vlag erbij hangt. Blijven de resultaten achter? En zo ja, waar liggen de pijnpunten en mogelijke acties voor verbetering?

Ook kunnen wij de behaalde bedrijfsresultaten doorrekenen naar een prognose voor het lopend en volgend jaar. Dit geeft inzicht en wordt vaak vereist bij krediet-of financieringsaanvragen. Zo bijlft u in control en kunt u uw onderneming actief en doelgericht sturen.

Online boekhouden

Uw financiële administratie 24/7 bijhouden? Dat kan door middel van online boekhouden (Yuki). U werkt met een modern en gebruiksvriendelijk boekhoudpakket in een beveiligde omgeving. Wij kijken regelmatig mee en verzorgen voor u tussentijdse rapportages.

Neem gerust contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier invullen, waarna wij contact met u opnemen voor een vrijblijvend gesprek.