Financiële en estate planning

In de onstuimige tijden waarin wij leven is op de toekomst gerichte fiscale, financiële en estateplanning belangrijker dan ooit.

Financiële planning

Bij financiële planning maken wij samen met u een financieel plan voor de toekomst. Dit doen wij met behulp van geavanceerde planningsoftware. Hierbij krijgen we inzicht in uw inkomens-en vermogenspositie na stoppen met werken, bij arbeidsongeschiktheid en bijvoorbeeld verkoop van uw onderneming.

Daarnaast overleggen we met u over vraagstukken als: spaar ik wel genoeg voor mijn oude dag? Hoe ziet mijn pensioen eruit? Wat gebeurt er met mijn bedrijf als ik arbeidsongeschikt word? Laat ik mijn familie verzorgd achter bij overlijden? Is de rechtsvorm van mijn onderneming optimaal? Wanneer wil en kan ik stoppen? Een dergelijk plan geeft inzicht in de financiële toekomst. U weet wat u nu kunt doen om het straks beter voor elkaar te hebben. Deze planningen maken wij voor ondernemers, DGA's en particulieren.

Estateplanning

Estate is Engels voor nalatenschap. Esateplanning is het gestructureerd regelen van de overgang van vermogen naar de volgende generatie. Doel daarbij is de wensen van de erflater(s) volledig tot hun recht laten komen op een fiscaal vriendelijke manier. Wij kunnen u van dienst zijn bij:

  • Testamentvormen
  • Leventestament
  • Besparing schenk-en erfbelasting
  • Zorg voor nabestaanden
  • Continuïteit van uw onderneming
  • Hoe houdt u het vermogen in de familie

De toekomst is onzeker, maar een goed geplande toekomst geeft rust en een prettig gevoel.

Binnen ons kantoor zijn zowel John Corbeel, als Monique van Amstel en Sandra de Vries Financieel Planner. Vraag gerust wat wij voor u kunnen betekenen. Vult u het contactformulier in. Daarna nemen wij contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.